ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

Δώστε το βάρος και την προσοχή σας στο δέρμα και την υγεία σας!

Χρησιμοποιήστε άφοβα τα Blomdahl Caring Jewellery που είναι 100% φιλικά όσον αφορά το δέρμα και κατασκευάζονται από καθαρό τιτάνιο. Για την κατασκευή των κοσμημάτων της εταιρίας μας έχουμε πάρει καθοδήγηση και συμβουλές από εξειδικευμένους δερματολόγους.

Τελευταία το ποσοστό των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν προβλήματα αλλεργίας στο νικέλιο ή σε παρεμφερείς αλλεργίες εξ’ επαφής διαρκώς αυξάνεται. Εάν κάποιος εμφανίσει αλλεργία στο νικέλιο τότε θα την έχει για πάντα. Τα περισσότερα μέταλλα που κυκλοφορούν έχουν νικέλιο. Ακόμα και κάποια κοσμήματα που φέρουν την ένδειξη "nickel free" μπορεί και να είναι επίφοβα.

Titanium – ένα μέταλλο φιλικό για το δέρμα
Το τιτάνιο από μόνο του δεν παρέχει κάποια εγγύηση για το δέρμα. Η ύπαρξή του σε διαφορετικές ιδιότητες καθώς και η ανάμειξή του με περισσότερο ή λιγότερο κατάλληλα μέταλλα είναι αυτό που το κάνει ικανό να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες. Τα Blomdahl Caring Jewellery είναι κοσμήματα από καθαρό τιτάνιο ιατρικής ποιότητας και κατασκευασμένα υπό την καθοδήγηση δερματολόγων. Ο χρυσός και το ιρόδιο καλύπτει μόνο τα μέρη του κοσμήματος που δεν έρχονται σε επαφή με το δέρμα. Γι’ αυτό μπορείτε να αισθανθείτε ασφαλείς με τα κοσμήματα Blomdahl Caring Jewellery – είναι αληθινά φιλικά προς το δέρμα.

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Τώρα μπορείτε να φοράτε όλα σας τα αγαπημένα σκουλαρίκια χωρίς κανέναν κίνδυνο αλλεργίας στο νικέλιο! Αφαιρέστε τον γάντζο σε οποιοδήποτε από τα υπάρχοντα σκουλαρίκια σας και εφαρμόστε πάνω το φιλικό προς το δέρμα Γάντζο Αυτιού – δεν χρειάζεται κανένα απολύτως εργαλείο.

Medical Plastic 0% Nικέλιο
Στην σειρά κοσμημάτων Blomdahl Caring Jewellery υπάρχουν επίσης διαθέσιμα σκουλαρίκια από Medical Plastic – σκουλαρίκια με 0% νικέλιο. Τα σκουλαρίκια αυτά κατασκευάζονται με τις καλύτερες δοκιμασμένες ιδιότητες του medical plastic. Δηλαδή τα σκουλαρίκια αυτά περιέχουν 0 % νικέλιο και συστήνονται για παιδιά και για εκείνους που έχουν ιδιαίτερη ευαισθησία στο δέρμα και θέλουν να αποφεύγουν τελείως το νικέλιο.